tolong bantu

mom normal ke perut tegang kerap dan sakit2 lower part , kembung mcm x selesa . syaa nk masuk 27 weeks .. ada makcik2 ni suruh saya buat lenggang perut.. klu dh masuk 7 bulan.. tp saya ni x caya benda cmni.. cumaa serba x selesaa la rasa..

1 Balas

saranan sy, ikut keselesaan ibu sahaja, tidak paya terlalu nk ikut org Kata.. Klau ibu tk selesa atau rasa sakit, jgn paksa buat.. bagi badan byk berehat. senaman sikit2 setakat yg mampu je.