Hitung gerakan baby ?

Hello mom nak tanya sikit boleh,bolehkah tolong bagi tau macam mana kira gerakan baby,saya 29 weeks dah suruh kira,tapi belum pandai lagi ?,sampai saya buat masa 30minute,,macam tu . first baby jadi belum paham sangat menghitung gerakan ,harap boleh membantu , terimakasih mom ?

1 Balas

Nurse akan sruh kira prgerkn yg paling ketara n kuat je.. mksudnye baby kita kn selalu gerk².. jadi kite kira prgerkn yg kita rse kuat je, cth mcm dia menendang

5y ago

Oh macam tu, thanks mom . Senang telah dibantu 😚