baru masuk Week ke 29, boleh ke makan durian?

Hi mom to be, minggu ke 29 boleh ke nk makan durian? nak rasa sikit je teringin

6 Balas

Try makan satu dua ulas dulu. Kalau sehari dua ok. Boleh la makan lg. Beringat jgn banyak sgt. Durian pun ada gula yg tinggi.

Sy 25week dh mkn durian 😂 yg penting lps mkn durian tu mnum air sejuk bg sejuk bdn kita . Tk pn mnum air dri kulit durian

sy week ke-27.baru je mkn durian kampung yg kecik2 tu 5biji🤭..nurse kata boleh mkn tapi berpada2

boleh, tp makan sikit je. sy mkn 3 ulas je. buat rasa2. huhu

Lebih dari boleh. But control la.. jgn byk sgt ye

bolehhhh jangan banyak