contraction sebenar?

hi mom, mcm mna rasa contraction sebenar, due sya hari ni 31/10,..pada 30/10 jam 1pagi sya pi hspital bukaan bru 2cm jadi sya blik rumah. then jam 12mlm perut sya sakit sngt, bahagian bawah smpai pingang belakang ni. 1mlm sya Xaman tidur gerak sikit sakit pusing sikit sakit.. smpai pagi sya Xtahan air mata ja mampu mnjadi saksi sakitnya tu.. hsband sarankan pergi hospital tapi sya Xnak sebab takut nnti doktor ckp bukaan blum cukup.. sya buntu berjalan pun Xlarat klau sakit tu dtg.. siapa ada pengalaman kongsi² dulu😔.. #bantusharing #firstbaby

18 Balas

Better sis pergi hosp . Saya rasa tuu sakit contraction . Sakit takboleh nak cakap sekejap 5 minit dia dtg sakit tuu .

4y ago

awak ada buat tracker tak contraction time ni? install apps contraction.so awak akan lebih tau waktu contraction