sakit celah paha

Mom mane yg ade sakit2 celah paha mcm sy tak.. sakit smpai nk jln pon xboleh time tido nk pusing sane sini pon sakit..ap lagi nk bangun dari tido pon sush.. u all bt mcm mane ye

22 Balas

Tu blm bby mengeras lg nk jalan pn dh mcm penguin,nk bgun pn brzikir dulu..

tau xpaaa...ai nk pkai suaq pon ssh. husband tlg pkaikan..xleh dduk bsila

sama la ,, tdo nak aleh pusing kiri kanan pun sakit ..skrg sy dah 29 week

4y ago

Sama😣...sabar jelh😅

Ssma la.. ingatkn sy sorg sja yg mengalaminya huhuhuu sngt perit

Mende camtu takde ubat so kena terima dengan hati yang terbuka😂

5y ago

Sakit sgt kn.. kadang mngalir air mata tahan sakit.. first preg ngn second preg hari tu xd sakit cmni..

exactly i feel the same at the moment #week 37

Sis kndgn dh brp week..sy pon sma sakit ni

Saya pon SMA sakit ni sis

sama mom..32 week celah paha sakit

Kalau sakit sgt gi jumpa doc sis