Jaundice baby

Hi mom. Harini dah hari ke 14 baby saya kena kuning. Ada tips tak, nak turunkan kuning and tips nak kejut baby untuk minum susu. Geram lah sbb baby susah nk bangun minum susu bila dia dah tidur#pleasehelp #firstmom

9 Balas

anak saya selain kerap bg minum susu...saya bg mndi dgn faun durian belanda...blender n mandi dgn air tu...klu nk g check up jgn bedung baby tebal²...sbb akn buat panas terperangkap..kuning nih mcm demam..saya bawa anak check up xbedung hnya selimut if kawasan tu sejuk...