Mainan bayi

Hi mom. Bayi 2 bulan sesuai tak mainan ni ? Sbb ank ngis klau tkde org sblh dia. Ssh nk buat kja rmh .. Klau bg mainan ni agak dia blh fokus kt mainan ni tak .. #firstmom #firstbaby #bantusharing

Mainan bayi
23 Balas

anak saya 1bulan setengah dah bagi main benda ni. memang dia fokus dkt benda gantung tu and duk tendang2 bunyi bawah tu. masuk 2 bulan dah pandai pegang2 benda gantung tu. hihihi tendang pun makin kuat dah. kalau penat kdg dia tertido dkt situ tp saya alas dgn tilam la. boleh la nak beli, saya letak dia dkt situ senang nk bt kerja sikit. lama juga dia main kadang lali tido sendiri. tapi lain baby lain cara diorang.