Mainan bayi

Hi mom. Bayi 2 bulan sesuai tak mainan ni ? Sbb ank ngis klau tkde org sblh dia. Ssh nk buat kja rmh .. Klau bg mainan ni agak dia blh fokus kt mainan ni tak .. #firstmom #firstbaby #bantusharing

Mainan bayi
23 Balas

maksu sya hadiahkan benda ni kat saya...anak 2bulan..sya baringkan dia ja...dia tendang² benda tu..dan suka tngok cermin atas kepala dia(effect tngok cermin,anak sya suka pandang muka dia klau nak selfie dan bagus bgi dia tngok muka dia utk dia tahu reaksi muka yg dia boleh buat).. usia 3bulan stengah..otot kki ank sya kuat sikit...skrg 4bulan lagi kuat..dh boleh imbang badan(sya dirikan anak dan pegang pinggang anak,pelan² turun tgn pegang paha..xdak sokongan belakang badan)...Alhamdulillah xpyh dh beli walker/jumper(org tua² suruh beli katanya ank nk berdiri aja,tapi 2benda ni xelok utk prkembangan otot kaki anak)... btw...lain anak,lain perkembangan dia....ni perkembangan anak sya,mmg ank sya excited main