Due May 2022

Hi mom... Ada tak Yg due bln may 2022 (lepas raya)? boleh share apa Yg tengah mom rasakan pada kehamilan minggu ini?? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Saya due may... cepat lapar (langsung bacaan gula naik, drpd gdm on diet controlled, mendapatlah gdm on medication dan have to induce labour tak lama lagi sblm due date) Alhamdulillah 'ala kulli hal. banyak gerakan janin perut semakin besar perut mengeras nervous tapi cuba bertenang dgn bacaan dan banyak bertanya, minta nasihat yg baik2 cergas, lalai (lupa basuh pinggan) , kena ingat sambil bercakap pada diri sendiri.. apa nak buat ya, apa nak buat tadi sambil cuba mengingatkan diri. lupa bawa ubat bila keluar... 😅 Tak boleh berada dlm posisi yg lama, mula sakit pinggang, sakit bontot - bersenam blh redakan sakit2 ni

2y ago

mudahan, doa yg sama buat @masyrifa🤲🌻