Kalau mcm ini kira mengadung x..

13 Balas

jngn percaya sangat sis upt ni ...melainkan dua² terang...sbb saya bln ni pun pakai upt ni mula² samar...dua hari juga saya test ...keputusan pun sama ..samar² juga lepas tu 20/4 ni turun period...

1mo ago

so mksdnya saya pregnant lh masa tu ...tapi kenapa lepas tu saya period....tapi kalau nak pregnant balik bulan ni tk apa ke sis

period dh delay ke?? masa ni la gunanya upt test shopee 🤣 beli bnyk² test hari²..klu makin terang tu maknanya ada laa..

1mo ago

period dah delay 1 minggau...

sorry sis mata saya nampak satu line. jangan give up lagi, lepas 2 hari test semula tau. moga murah rezeki 🌹

Nampak very faint line..test lagi dlm 4-5 hr lg..kalau makin terang, Insyaallah ada lah tu..goodluck🥰

kdg faint line pun boleh jadi..Untuk Lebih pasti sila check semula/berjumpa dgn doc terus...

Maaf sis, Sy nmpk 1 garis je, Kena tunggu seminggu atau 2 minggu lagi tuk pastikan..

Jangan terlalu bharap, try after seminggu..kalau ada akan line terang terus.

kurang jelas skit... try lagi lpas seminggu.. in sya allah

nampak ada 1 line je. lagi seminggu dua repeat test.

sangat² samar x boleh jelas kat kemera