Mabuk

Mohon respon mommies yang baik hati, ada tak masih mabuk sedangkan kandungan dah hampir 5 bulan. Saya masih tak boleh telan air liur. Keluar masuk hospital, hampir 50 botol masuk air. Mc 2 bulan setengah, alhamdulillah baby sihat cuma ibu rasa sangat mencabar, hampir down adakalanya

1 Balas

Sabar ya mommy, ada juga ibu yang masuk trimester ketiga masih mabuk.

4y ago

Saya pengalaman anak pertama dulu sampai 6bulan mabuk yg teruk...memang xterurus diri...tp alhamdulillah melahirkan senang dan mudah dijaga...Kali ni dah masuk 14w masih lg muntah teruk...xboleh memasak, xboleh makan Dan terbaring je...