batuk berkahak + demam

mohon para ibu pengalaman, anak sy baby 4bulan mngalami batuk berkahak dgn demam, ape ubatnya ye, sy xmau pi klinik lagi, tkot dorg akn sedut kahak mllui mlut. mhon bntuan.

3 Balas

Boleh ikhtiar guna mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk dari tasneem in shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754

Sis buat minyak bawang putih n sapu.. lagi satu guna minyak herba asmak.. alhamdullilah ok sgt utk semput batuk dan lain2

Boleh guna bawang n steam garlic. Cara boleh google