Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Balas

semoga kesembuhan yg cpt buat bby sygg dan sentiasa dalam lindungan Allah.

tu kenapa ???Sian lh baby handsome ni😍cepat sembuh sayang 🥰🥰🥰

Allahuakhbar... Semoga cepat sembuh ye syg😊😉😉😉

Allahu, moga dipermudahkan segala urusan dan dikurniakan kesembuhan

Semoga dpermudahkan semuanya utk adik wafiy 🤲🏻✨ ❤️

Semoga dipermudahkan segala urusan , Aamiin Semoga cepat sembuh , Aamiin

Semoga anak puan cepat sembuh dan dipermudahkan urusan Insyaallah aminn

AllahuAkbar, Allahumma Amin moga baby puan diberikan kesembuhan ❤️

allahu..sian nye kt awk baby. smoga cpt smbuh n mmbsar dgn shat ea syg

Get well soon syg.. Semoga dipermudahkan sgle urusan dan kmbali sihat.