Keguguran kali ke 2

Mohon doakan saya untuk kali yg ke 3 nnti🥺🥺. This is heartbreaking 😭

Keguguran kali ke 2
7 Balas

Kita serupa sis.... Sy bru tau smlm baby sy da xda... Xda heartbeat dah... Time minggu ke8 ada lagi... Masuk minggu ke9 xda da.... Dah la first baby... Sy memang tgukan baby ni sbb usia akak dah 43thn.... Tpi baby akak x turun lgi... Xda bleeding lgi.... Tgu 2 to 3 minggu doc kta

3y ago

Ya sis.... Kita sama2 berusha.... In shaa allah Allah makbuklan doa kita. Aamiin...

Saya pun gugur 3x. Lepas tu jumpa pakar cari punca. Sekarang alhamdulillah tengah mengandung kali ke 4 & progress alhamdulillah. Lepas ni better refer pakar ye

3y ago

ohhh faham². Thank you sis. semoga kandungan kuat Dan selamat melahirkan. jaga diri pkp² ni

semoga Allah berikan kekuatan utk sis dan suami..InsyaAllah, semoga selepas ini dapat baby yang kuat dan sihat. Aamiin.

3y ago

Aamiin

Salam takziah... InshaAllah rezeki tu ada cepat atau lambat shaja.. Semoga trus bersabar dan berusaha ya❤️

3y ago

betul tu.. kita usaha dan berdoa ja

semoga awak dikurniakan rezeki hamil lagi, banyakkan berdoa😊

3y ago

🤲🤲 amiin.. thank you

Gambar apa ni sis? Semoga dapat zuriat.

3y ago

I'm not sure haha. placenta kot. klua waktu miscarriage

Sabar sis ..salam takziah