Mohon doa untuk ibu2

Mohon doa untuk ibu2, semoga d permudahkn urusan NORKHAMISAH bersalin normal.. Sy admit ward dr smlm bukaan bru 2cm dn pgi ni pun still 2cm.. Due sptutny 27.07 tp smlm dh turun tnda darah n bby mgeras.... Semoga urusan kita smua yg nak dkt due d permudahkan bjalan lancar.. Aamiin 🤲

Mohon doa untuk ibu2
17 Balas

SemOga urusan sis d prmudahkn.. saya msh blm ade tanda² lagi due 26/7..isnin nie dh kena serah diri sbb ade gdm dc. SemOga Allah lancarkn urusan bersalin kita n semua ibu² yg lain juga..Aamiin

2y ago

Smoga urusan bersalin sis pun d permudahkan kan... Insha'allah d lancarkan... Aamiin2