TANDA APA? FLEK HAMIL ATAU APA??

Mohon bantu,,sya 11W tba2 mlm ne ada kluar drh mcm ne,,moms2 dlm ne bleh bntu share pengalamn tak,,darah mcm ne tnda Flek kehamilan atu apa ye?? Tpy sya xdh rsa sakit apa2,perut dn pinggang xrsa sakit,,cuma sya risau je #ingintahu

TANDA APA? FLEK HAMIL ATAU APA??
10 Balas

hari tu waktu sy 27 week ada jugak keluar darah sikit...p hosptal kena tahan 3 hari 4 mlm...time tu raya cina tukqr dr 2 orng yg pantau...time kat hsptal dah mmg xdak dah...tapi depa ckp kencing pulak kotor...cek bukaan,scan uri semua lain2 ..kita dekat hsptal dr pantau...wlaupon xdak apa2...lepas tu..sy p jugak wlaupon darah keluar sikit sakit pingang...hari yg sama banyak kali ulang pergi kencing...

1y ago

amin harap2 baik ja