preggy lg

mntk pndangan.. sy bru lpas bersalin ank pertma secara oprate.. skrg ank dah msuk 6 bulan n sy sah hamil lg.. skrg prasaan sy bercelaru... mntk nsihat ye.. rse down sgt sbb ank first kecik lg.

8 Balas

Yg sy risaukan plk sis yg bersalin czer tu br 6bln dah mengandung lg,biase kalo czer bile nak mengandung lg paling tidak tggu 2 thn sis biar bekas luka tu betul2 sembuh

Sabar Dan terima rezeki yg Allah bg..Sy pn mcm sis jgk..ank br 6bulan da nk dpt adik baru..mule2 stress jgk tp bile terima ngan redha..alhamdulillah..sume jln ngn lancar..

4y ago

insyaAllah sis.. semoga Allah senangkan urusan sy nti..

kena kuat mental dan fizikal sis. kawan saya anak 7 bulan dan sekarang hamil lagi. alhamdulillah dah 16w dah dia yg penting sis kena sabar dan jaga kesihatan ye.

4y ago

tq sis.. insyaAllah sy kuat

mmg klu bleh jarak kandngan dlm 3 tahun...biar btl2luka sembuh tp klu dah lekat no buat mcm mn....rezeki cuma sis jg diri baik2 n dptkan nsht doktr

4y ago

x pe sis semoga semuanya selamat ye bnyak2 doa

Yeke.... Sy ank frist opret jgk.... Ank nr 9bulan sy da hamil... Skrg da 30minggu..... Alhamdulillah fikir yg baik2..jg kandungn baik2

4y ago

yeke sis.. yaAllah sy ingt sy je yg alami.. rupa ye sis da alami dlu.. smoga slamat ye sis n ank..

Sebaiknya klu czer jena jarak 3tahun. Tapi aturan allah tu yg terbaik...Sis hamil lg. Doa yg baik2 insya allah minda tenang.

4y ago

Wc..amin.semoga allah menjaga kandungan saya juga👌

Xde amik perancang ke? Xboleh buat apalah.. semoga kuat sbb nak handle anak kecil ngan pregnant.

4y ago

tq sis...

Try tnya nurse atau doc mcm mn. InsyaAllah perancangan Allah adalah yg trbaik.

4y ago

rezeki sy... insyaAllah lebih kuat lpas ny..