makanan panadol semasa mengandung

mnggu lepas slang brapa hari tu saya ada makan panadol actifast sbab sya stiap hari pening.. lpas mengadu dgn akak sya slalu pening kepala trpksa makan panadol.. dia ckp x boleh makan panadol.. betul kh ?

2 Balas

sy pernah sakit kepala sangat2 smpai xlarat pegi kje . dktor kata cuba rehat sbb dia taknak bagi sy makan panadol/ ubat tahan sakit . bahaya katanya

Panadol biasa/paracetamol je yg boleh sis. Selain dari tu tak boleh. Tu pun jangan kerap sangat makan.