scan 6w blm nmpk

hello mmy semua ada tk dekat sini bila scan 6w6d blm nmpk lagi 😔😔 risau sbb pertama kali hamil blm tahu apa² doc tulis dekat buku pink verry small doc ...sambil doc suruh cek upt balik tapi allhamdulillah upt positif dan scan buat kali ke dua nampak kantung tapi masih kecil doc kata dh 7w2d tapi dlm apps ni kemarin 6w6d dan hari ni masuk 7w0d risau pulak ...agak² bila blh nmpk bby dengan jelas ye ##firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

8w ke ats bru npk sume..doc scan ikut ukran size bby..dpends pd bdn sseowg

3y ago

😊😊