Baby 43hari

Mmg umur macamni waktu tidur siang lebih lama dari malam ke? Start 12-1 pagi sampai ke 4-5pagi, nak berjaga tapi mengantuk. Asyik menguap tapi taknak tidur ke. Dah cuba bagi berjaga siang tapi tetap malam terjaga.

1 Balas

Tutup lampu.. Bagi suasana tidur. Lgpun baby newborn tak kenal siang malam. Tu yg kita bantu dia . Boleh belajar sleep training di FB baby language

1y ago

Mmg kami tidur tutup lampu, tapi lena tak lena je dia tidur. Kejap terjaga2, bila bedung masa dah terlelap lepastu tetiba tersedar nak lepas tangan pulak