slmt mlm tanya je.. jgn mra ye mommy2 smua.. sporting ye mommy ?

Mlm mommy.. siapa sini smpai baby 7bulan dlm perut tp still bersma suami.. bleh ker. Tk de effeck juak ke tuk baby.. Risau sngt2.. Tpi apa bleh buat tanggung jwap sbgai isteri kena ikut jak lh kmhuan suami.. Suami ckap tmbah besar perot nie tmba sexy pulak.. ??

1 Balas

Takda masalah puan. Asalkan puan tak sakit apa2 kira oklah. Lagi digalakkan untuk bersama suami bila nak bersalin nnt.

5y ago

🤭😊😊😊