Masa mengandung berapa kali misi datang rumah?

Misi datang rumah. Terkejut. Ingat dalam pantang nnti baru datang 🤣 cek air kencing. BP. Cek perut.. Yg first mommy tu standby ya... Tp berapa kali misi akan datang ya? Nervous pula

3 Balas

Kalau misi tempat saya, dorang bagitau akan dtg 4 kali ke rumah sepanjang tempoh kita hamil.

selalu nak hujung tuh dlm 30w++ mcm tuh kot misi akan dtg lagi sekali.

Yeke xtau pulak hahah. Sis da brp minggu tu dia dtg 1st check?

1y ago

13 week