baby kicking

hi semua. sy harini masuk 28week. kk dh minta kirakan kicking baby. td lupa nk tanya misi, utk 10 kali kicking tu start dr 9 am sampai pukul berapa ya? td misi bagi contoh sampai 1pm. max utk dpt 10 kicking tu berapa jam ya. maaf laa sy first mom #seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Balas

gap utk setiap satu kick baby antara 20~30minit. ambik kick yg paling awak rasa kuat😊. mcm sy dulu complete kick around 4@5pm. tp selepas complete kick pon awak still kena alert dgn gerakan baby tau

8mo ago

most wc awak😊🫰

start kire baby kick dr 9am-9pm. tp kalau baby awk ckup kick dalam pukul 2 mcm tu, ok je. just monitor kick baby after tu je.. make sure baby aktif.

8mo ago

faham2. tq sisss ☺☺

gapkan pergerakan setiap 30minit..dlm 30 minit ade gerakan kuat kira 1

8mo ago

ohh faham2. haah sy kira pun dapat gap antara 20-30 minit. terima kasih ya wakk 😊😊