minyak angin

minyak angin apa yg baik untk bby.. sy guna yu yee

24 Balas

saya guna minyak bebe anugerah . wangi sangat bau dia . mcm ala ala soft perfume . lepastu berangin je rasa . mmg sedap . baby pun selesa je kalau pakai minyak bebe anugerah . kalau pakai yu yee buat dia tak selesa . sbb pedas sgt . saya pun kalau pkai kt perut kadang tak tahan. minyak yu yee tak serasi untuk anak saya .

Anak sy ptg2 selalu kembung dan kdg2 susah berak, jd sy try bbrapa minyak utk dia. Tp last2 pakai minyak telon my baby sbb anti nyamuk, yg tu sy letak byk urut bdan baby. Lepas tu letak sikit minyak yuyi utk buang angin baby. Smbil urut2, xlama lepas tu baby sy kentut2 dan berak.

Bebiku nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

viks balm tu pun ok..or tasneem balm...yu yee panas takut bayi tak tahan akan meninggalkan kesan ruam merah...tapi ikut pada kulit bayi..if nk sapu jgn trlampau bnyk...ckup untuk sapu perut dn tapak kaki sahaja

bau minyak yu yee best..lgpon dr nenek,mak sy gunakn dr dulu utk baby2..tp bila melambak brand yg ada kluar pasaran,ada yg ckp minyak yu yee xbagus utk baby,minyak yu yee xhalal la..hurmmmm..

Saya dan baby pakai ni. Sedap untuk baby, seisi keluarga pun boleh. Baby oil Tropical Herbs. Kalau puan nak try boleh contact ni www.wasap.my/601123035014 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Try guna yg nii😁sblm ni sy pn guna mnyak yuu yee utk baby..tp sy prnah cuba letak d perut sya sbb msuk angin..mcm sgt pedas laa utk kulit baby. Sya pn hampir x tahan😂😂

3y ago

hye mommy.. skg sy guna yg ne jgk

Sebenarnye apa2 minyak yg ada kandungan camphor x baik utk bayi.. termasuk minyak yu yee.. sbb boleh sebabkn sawan.. x semua.. tp boleh.. better elakkan..

minyak telon, yg wangi sikit brand mustika ratu kot.. pakaikan yu yee dia mnagis, tak selesa kot, mngkin sebab panas sikit dari minyak telon

minyak telon tropika amway..ade satu set. sgt bagus utk bayi dan org dewasa pun boleh guna sekali. sy guna, sy jual.