Normal Ke tahi baby 3 bulan macam ni?

Minum susu fully fm nan pro 1. sy baru sahaja tukar. Sebelum ni similac neosure najis baby warna kuning mustard and pekat sikit.

Normal Ke tahi baby 3 bulan macam ni?
2 Balas

Anak sy pun lepas 3 bulan najis dia bertukar warna ni..Anak sy BF & fm..Sy dh tanya nurse KK & doc pakar diorg kata ni warna normal. Kalau warna najis tu pudar (pale color) baru problematic.

2y ago

Yup, najis anak sy cair dan lembik mcm ni. So far najis anak sy mmg mcm paste ubat gigi..Dia minum enfalac gentlease, tp sehari 2-3 kali je fm, selebihnya bf..

Nak normal