mitos atau fakta

Minum air sejuk dalam pantang mengakibatkan perut buncit..betul ke? sy tengah berpantang hari yg ke 24 Alhamdulillah..sebelum bersalin sy memang akan minum air sejuk..kalau x sejuk memang sikit la minum air dalam sehari..tekak ni dh mintak air sejuk dh ni..? maaf kalau petayaan sy ni buat ad yg x senang..nak taw pendapat yg lain2..ad yg kata boleh je minum,ikot pada badan..ad x yg macam sy?

1 Balas

Boleh je. Tapi, kalo bf ank, better minum air suam. Sebab nak lancarkan aliran susu badan.

4y ago

No prob