Harini kan saya baru je buat buku pink hb cntik cme obes 150cm / 73.50kg .lusa kene minum air gula🥺

Minum Air gula

2 Balas

jgn susah hati awk. sy pun obes, berat & tinggi sama dgn awk. tp lps minum air gula, elok tak sangkut. sy minum air masa je, sebulan sekali nak minum air manis pun payah la. so alhamdulillah result keluar elok cantik. awk jaga je pemakanan tau. kalau lapar, make sure cari makanan yg rendah gula. air masak minum byk2.

obes mmg kena minum air gula. if sangkut, control je mkn n ikut ckp doc x susah pun. mkn suku2 separuh nasi sikit lauk byk. manis ambik weekend je. sy anak 1st n 2nd dua2 sangkut gdm on diet control. follow ckp nurse n doc n jaga mkn insyaAllah okay je. klau x sangkut alhamdulillah