ada warnamerah sejak 2 hari lepas

Mintak pendapat sy 11week ada cairan keputihan sekali warna merah cair keluar semasa istinjak..semalam warna keruh sikit macam period..hari ni cair sgt panties berbekas merah masa mandi..tolong sy normal ke ni

ada warnamerah sejak 2 hari lepas
11 Balas

Seeloknya g klinik kkia dulu.. Kalau kkia kata kene refer hospital baru g hospital.. sebab sometimes hospital xnk amik kes remeh temeh.. nanti dia layan cincai² je sbb kes kecil.. Tapi saya tak kata semua.. sometimes layanan dorg ok.. sometimes tidak.. Kerajaan kan.. kalau swasta better hospital sbb kadang² klinik swasta xsemua doc dia ada pengalaman tentang ibu hamil.. Macam kakak ipar sy kene.. kandungan dia 8 weeks doc klinik swasta kata baby otak besar dan kemungkinan kene gugurkan sbb janin xbagus.. ni kakak ipar sy g kkia check 10 week punya baby ok je.. normal.. ..

Salam.tmaksih kepada yg bg pndapt dan nasihat.sy dah cek kandungan dannrefer hospital..doc scan baby kecik kmgkinan gugur...dalam tempoh 2 minggu perlu dtg lagi appointment jika ada keluar janin atau bleeding teruk .tolong doakan sy ye..agar baby selamat..

saya pon sama smlm.. terus p hsptl.. dktr cek urin, ambik drh, scan perut then masuk mulut itik ikut bawah.. ngilu😫 tp nsb baik xda apa2.. dh boleh balik.. kena byk bedrest jgn buat keja berat.. dktor bg ubat kuat rahim.. insyaallah xda apa2

Sy pun sme sis.. Cek doc dahulu utk lihat perkembangan baby, kalau ok. Doc akan beri ubt kuatkan Rahim.. dlm mase spotting ni, mmg kena bnyk bed rest. Dan hadkan pergerakkan.. in sha Allah ok 😊

Hari tu sya pun ada bleeding 10w. Penuh 1 pad. Alhamdullah x ada apa2, skrng da 30w

Better ke hospital utk segala pertanyaan..hopefully semuanya baik2 saja sis🙏🏻

Refer doctor sis..sy pn cmtu..doc bg ubat kuat kan rahim..

Normal, tu tanda2 nak bgi tahu kita yang kita pregnant

Jumpa doctor.. jgn biar..

G klinik lah jumpa doc