🤲

Minta doanya bunda bunda. Doain saya semoga dedek bayi segera memberi tanda tanda melahirkan dan gelombang cinta, semoga saya segera melahirkan sebelum hpl dan di beri kemudahan kelancaran serta keselamatan saya dan bayi saya. Aamiin 🤲 Untuk bunda bunda yang sedang menjalani kehamilan semoga diberi kelancaran dan yang menunggu gelombang cinta semoga di segerakan

🤲
98 Tanggapan

amiinn allahuma amiinn.. smga kita semua diberikan kelancaran dan kemudahan dlm persalinn nanti ya bunda.. amiinn