Macam mana nak hasilkan air susu selepas bersalin? Ada siapa boleh tolong jawab x? Minta tolong sis semua??

Minta tolong semua macam mana hasilkan air susu selain buat compress dekat ibu selepas bersalin? Minta guide semua

9 Balas

Urut di bhgian breast. Nk bf ni kne rilex xley stress2 tu kdg Susu xna kua. N biarkn ank sedut even xkua susu lg. Nt lama2 susu kua juga

Sambil susukan baby, sediakan air suam. Minum bg berpeluh². Tu yg buat susu byk mencurah². Keep on df baby utk bagi susu banyak.

Air buah kering , dia rase mcm laicikang , tapi uh jea pertua org slalu minum tuk tmbhkn lagi susu .

saya first urut lpastu minum horlick. alhamdulillah susu keluaq lps tu sampai kena pam la

Tq sis semua dh bagi idea😊.. sis cuba satu2.. kalau ada harap ringankanlah idea ye..

Dh minum air suam sis.. mungkin lain orang dapat.. ada siapa lagi pernah macam ni ke?

Ikut petua org dulu2,rebus halba then minum air nya,InshaAllah susu bertambah

Susu dutch lady mix kurma..blender dulu kurma tu.

Sy minum air suam ja