Pregnancy with cyst

Minta tips ibu² yg pernah Ada cyst masa pregnant, ad Cara ke nak kecutkan dia? Sbb masa buat buku pink nurse Ada crita sorang Dr pregnant 8month and cyst dia membesar smpai 17cm. Then kne operated buang cyst tu... Sy baru 6w.. cyst dlm 3cm. Mohon doakan Kandugan saya membesar sihat dan lahir jadi anak soleh #advicepls #pleasehelp #bantusharing

21 Balas

Saya masa first pregnancy mmg nmpk cyst tp size dia nothing to worry and x twist, and normally mmg akan kecut sndiri. Tapi during my second pregnancy, size cyst saya membesar and kena buang cyst masa kandungan 5 bulan lebih. Size cyst masa keluarkan dlm 11-12cm. Emergency operation sbb cyst twisted 2x . Alhmdllh baby dan saya selamat dan sihat. 4 bulan selepas pembedahan buang cyst, selamat bersalin.

2y ago

lps operation buang cyst tu, sis bersalin csection juga ke? maaf tanya sbb nk kepastian. mgkin sy kena operation buanv cyst juga nnti