sakit perut

minggu ni nak masuk 36 weeks dah. Hari hari asyik sakit perut nak membuang . Seronok juga sebab sebelum ni sembelit je masa tri 1 - 2. 😂Masuk hujung hujung tri 3 kerap pula memulas perut ni. Adakah sebagai tandaa tanda bersalin juga ? setakat ni tanda lain takde lagi. Risau juga sebab kali pertama. Huhu doakan saya dan juga yang bakal bersalin dipermudahkan nanti urusan ya semua. #Anakfirst #Soononjuly #Baby2020

1 Balas

Yupp memang akan jadi senang membuang pun ye. Tak jenuh dah pikir sembelit ke ape. Kena get ready je dah hujung2 ni 😁