Hanya sekadar luahan…

Minggu ni dah week 34… alahan kembali dengan seteruknya. Bimbangkan dengan nutrisi baby dlm kandungan tidak cukup. Cuba sebaik demikian untuk makan, tetapi semua keluar dimuntahkan. I sangka dlm masa trim 2, semuanya akan berjalan lancar kerana alahan dah stop. I tak kisah betapa peritnya pregnancy journey ini untuk saya, hanya harap baby kesayangan sihat 🤲🏻

5 Balas

your baby is so lucky dapat mommy macam puan! stay strong sebab tu yg akan pastikan baby puan sihat2 je.. you can do it 👍🏿

2y ago

Thank you for support, sis! Saya harap semua mummy kat TAP ini sihat dan tabah selalu 😘

Kuatkan semangat ya! Sikit lg menempuhi ujian kehamilan ni. Insya Allah, u and baby sihat ceria... 🤲🌻❣️

2y ago

Memang terharu dengan sokongan mummy mummy kat TAP ini 🥲 terima kasih dgn seikhlas hati! 😘

Hopefully you and baby sihat aje! Moga cepat hilang semula alahan tu. Sikit je lagi dah dapat jumpa dia nanti 😁

2y ago

Thank you, sis! Memang! Dorongan terbesar ialah merasai ninja kicks Si manja dlm kandungan 🥰 finishing line dh hampir

hai ibu kuat, mental strong, cakap yg positif n penuh syg dgn bb utk feel yg ibu bukan lonely

2y ago

Terima kasih, sis atas kata kata dorongan ini 😭 terharu betul! 💕

Moga dipermudahkan ya mommy. Mommy strong!! 💕

2y ago

Terima kasih, Puan Nora 🌹