Bsp

Minggu lpas buat bsp.. 8am okey, 10am trlbih, 2pm okey, 8pm trlbih lg.. Esok kena buat sekali lagi.. stress plakk hmm Ade tips apa x supaya bacaan tu x trlebih ? Kali pertama kena mcm niy..?

1 Balas

Jgn ambil gula langsung sis. Kurangkn mkn karbo mcm nasi, kuih, roti, biskut, ubi2, labu, kentang etc.. Klu lapar jg, mkn syr atau lauk lbh.. Pastikn puasa 2jm sblm next cek..

5y ago

Good luck.. Dulu sy buat begitu, berkesan.. Senaman tiap petang jg.. Jalan kaki je hihi