spoting coklat selama 4 hari selepas demam teruk dan juga mengalami krem perut

minggu lepas sy mngalami demam panas kemudian keluar spoting coklat selama 4 hari ? sy jga saja test buat upt tp -ve ..... kalau diikutkan period tracker minggu depan br sy dtg period . sy juga mengalami krem perut dan asyik rasa lapar .. nk buat kerja ape pun jd letih nak baring je 🤧 perut sebelah kiri terasa tegang berbanding sebelah kanan ...agak ii ade kemungkinan sy hamil ke #1stimemom #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Lepas due period, cek upt semula sis .. in shaa Allah, smoga ada rezeki sis..

sis try prgi hsptl...