Apa perlu dilakukan

Minggu lepas saya cek n positif..masalah sy skrng 2 hari lepas saya rasa sakit perut kat ari2...sy g klinik doktor kata normal utk permulaan..tapi ada juga kemungkinan mengandung luar rahim kalau nak scan x boleh nampak lagi..sbb masih awal lagi...pagi ni pulak keluar darah sikit...mcm mn ya...sy tak tahu apa nak buat... #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Ya, klu keluar darah sikit ke banyak, memang kena cek dgn doktor. Boleh jd proses penempelan atau ancaman keguguran

klu ade darah tu kne pgi klinik sis.. untuk kepastian..