mommy" semua...biase tgh sarat dh nii minggu keberapa mmy beli pampers tok bakal bby?

Minggu keberapa mommy beli pampers tuk bakal bby n lengkapkn beg ke hospital?

11 Balas

ank pertama ari skit nk brsalin bru sy bli..suami prgi hantar sy kt hsptl lps tu dia prgi beli pampers..tpi ada ke patuk prgi cari pempers kt seven e..msk ank ke2 ke3 ke4 8bln sy dh siap semua..

thanks mommy" semua...sebenarnye saya dh selamat bersalin pon 29/8 haritu😅....due sy 30/8 tpi bby nk kluar sehari awal..🥰 harini genap 45hari😁

Saya bru je beli , time 8bulan Rsanya elok sebelum 8bulan , sbb kita tktahu kan kot2 terberanak awal ke kan Time 9bulan nk kena rest kumpul tenaga

35-36 minggu 😅 masuk kedai manjaku beli semua dekat situ. Nak pergi expo tak larat nak jalan lama lama dah. Masuk kandungan 37minggu bersalin 🤗

baru2 nie bersalin,dh admit hospital baru suami belikan pampers baby 😅. itu yg last di beli, pakaian baby usia kandungan 7 bulan dh siap beli.

spatuknya 7bln dh bli.. kut² brslin awl.. tpi sy nk msk 32mggu x beli ag.. hajat d hati nk beli hujung bln ini..

saya 35 weeks saya sediakan semua...setiap anak sama...termasuk yg dlm perut ni...

Beli waktu 6 ke 7 bulan tah.. beli awal awal senang takot terberanak awal ..

sy main beli je pampers newborn tp 1 paket je.

7 bulan tu beli dh