37weeks

Minggu ke berapa ibu2 sediakan packing utk admit? Sharelah ...

9 Balas

Better baby dah 7 bulan @ 28 week dah kena sediakan . Tp sy sediakan masa 9 bulan @ 36 week 🤣 sbb baru first time jadi ibu . So cam blur nak beli apa 🤣

saya sebulan sebelum due kena packing sesiap . sbb biase sebelum due baby nak keluar . so mmg standby dlm kereta sesiap takde kelam kabut

Sy 33 weeks dah siap beli barang and packing semua letak dalam kereta. Better pack awal sebab nanti tak larat 😅

Saya 33 weeks dah pack simpan terus dalam kereta. Incase emergency takyah nak pikir dah 🤣🤣🤣

Sy 34w dah siap packing sbb 38w kena admit msuk wad.... Gdm on metformin

awal2 dh pack. tpi bila last2 minute repack smula takut xckup. 🤣

36weeks cz 38weeks sy dh brsalin🤭nasip dh siap smua dln beg🤣

28weeks. prepare awal & simpan terus dalam kereta. 😊

30w dh packing...sbb nk blik kg, sbb pjj ngn suami...