Muntah teruk

Minggu ke 12 normal ker mabuk teruk. Tak boleh masuk makanan terus muntah habis habisan. Sampai hilang tenaga sebab asal makan jer muntah

6 Balas

tahan sis ye .. sy pun mcm tu dulu.. start alahan masuk 7 minggu sampai minggu 13 dh kurang takde alahan dh.. selera pun dh ada😊😊.. masa alahan sy mkn buah je dgn bubur.. baring je selalu.. bgi rehat betul².. mmng tak masak la.. 😅 dh bgitau awal dkt suami tk dpt masak sbb alhan