alahan

Minggu ke 10,masih lg alahan,.tak boleh minum air,.mcmn cara nk atasi nya

16 Balas

Minum oren sunquick tanpa gula sis . Sye pn mcm tuu , sekrg amalkan oren je mkn nasi pn dengan oren

5y ago

Saya msuk 12w..msh truk,lgi 1 hari genap la 1bln alahan ni.. lendir Dan liur yg kluar dri lehir bau..kdg nangis..brt bdn dah hlg 8.6kg😭..

sama la kite 😢 kadang nak nanges rasa nak telan air pun keluar balik

sama macam saya...saya pun baru masuk minggu ke 9 bermacam saya cuba semua tak jalan..

smelah..smga kita bertabah dan kuat ye demi si kecik dlm perut❤

Xbole mnom. Mkn makanan yg berkuah ganti air. Mcm sup ke

try guna straw. atau guna botol air

5y ago

Tq2...nti nk cuba try