Bleeding darah

Mggu lalu hri rabu bru scan msa tu 6w1d . Smua msih okey.. mlm hri jumaat ada darah tp tk cair.. dah jmpa dktor dn doktor kata ancaman kgugurn.. esok pagi kluar darah itam gelap.. dan hari sabtu , ahad, isnin dn slasa msih darah coklat tua.. kmarin mula kluar darah.. tp skit je hari ni sakit prut sgt..bnyk darah kental kluar.. bru nak pegi emergency.. 😭😭😭😭

2 Balas

Ya Allah sis, saya ingt post sis haritu. Hmm sis apa2 sis inform balik ye, pergi emergency tanya terus dan pegi check dari bawah pon takpe lagi terus nmpk. Hope Allah berikan keajaiban pada sis dan baby. Moga dimudahkan segala urusan ye sis🤲🏻❤️

2y ago

dah kgguran da

Hmm takde rezeki sis 🥲 kuat ye sis tabah dan teruskan berdoa supaya akan ada rezeki sis lpasni, inshaAllah saya doakan dlm tahun ni jgk sis akan dikurniakan rezeki lagi🤲🏻❤️