First Food

Hi mga Momsh! I have a question. 1.) Any tips on giving first food? 2.) Which is better puree or solid? 3.) How much amount should i give? 4.) How many times should i feed him? 5.) How to store properly for next usage? Please anyone. Answer me. Thank you in advance! 😊

2 Replies

Sali ka sa group ng baby led weaning u cam search that on fb kung prefer mo hindi puree Kung puree naman magnda po avocado .. Small amount lng muna para d mabigla .. And usually twice lng meal time nila . Offer it 3 days and palitan mo ng other food .. Gnun lagi 3day rule..

4y ago

Sakin kasi diko na pinapakin left over gumgawa ako lagi ng bago para fresh