Skin Rushes

Hi mga mom,baka po may Alam kayong oraganic na gamot for skin allergy... any suggestion po thank you...

1 Balas

Skin allergy mcam mana sis ? Eczema or just bintik2 ? Or skin dry ? Klau utk baby .. better try product organic utk skin.. tgk cari kat shopee.. kedai nama dl icare skin care.. product dia org mmg ok.. organic

5y ago

Tapi utk baby i dah hilang semua sis .. tapi i guna sampai skrg sbab bagi kulit anak cantik.. sbab product dia bagi moiturizer.. kak ipar i pun guna product yg sama utk skin dry baby dia.. still dia pun ok.. apa2 sis contact HQ dia org.. Service pun ok