Itchy skin on baby

Mamsh ang akong baby Kay dghan Kay syag nanurok nya katol pagyud kaayu, ka duha na nko Napa check up, as of now naga inom syag antibiotic then nag reseta pod ang doctor ug cream. Nalibug nko unsay makadali ug ayo Ani Kay katol gyud kaayu sya, luoy akong anak sgeg pangatol, all over pagyud saiya lawas. Sakong research eczema daw tawag mga mies

3 Replies

Wala ako mashado naintindihan so may itchy eczema ayon sa research mo mommy? May mga ointment din na ginagamit pero better talaga to consult pedia-allergo para mas sigurado. May ganyang episodes anak ko mustela yung nireseta at yung calmoseptine ba yun. Ayun tama may cream din pala na binigay na si doctor mo kaya pahid lang regularly :)

..nagkaron din si baby ko nyan mamsh, cream lang din nireseta elica

2y ago

dili na need ug reseta?

how old na po your baby?