Kiraan brpe mggu usia kndungn..

Hi..mff sy nk bertya,adkah sy mdgng?? Sbb deley period sudah 3hari termsk hari ini..skrg persaan excited pun ada,sy tgu 11 thn zuriat yg kedua...dan sy xthu brpe usia kndungan sy..fisrt period 11/3 last period 17/3/2022..mohon ajr sy kiraan berpe mggu..terima ksh semua..

Kiraan brpe mggu usia kndungn..
1 Balas

Tahniah Puan tp hari 1st period bln 4? Should be bln 3 kan. Ini kiraan klu normal period, klu period x normal kena jumpa dktr ya.

2y ago

Terima ksh awk...Mff2 bln 3..allah teruja pnya psal..first period 11/3-17/3..