39 week keluar cairan hijau

Mf nk tnya klu keluar cairan hijau tu keputihan atau tnda nk bersalin ya...skrg dh 39 week due 9/5....

7 Balas

Semalam nurse bru bgthu. Kalau kluar air selain wrne putih tu tnda baby dh berak dalam perut dan sangat2 bahaya. Sis sptutnya dh thu bnde tu tk normal kne trus g hspital. Tk perlu tny dalam ni dah utk mntk pndapat. And 39w tu mmg dah ckup masa utk baby kluar 🥲 jangan sbb kecuaian kita, hilang satu nyawa yg dh dikandung 9 bulan.

Cairan hijau ? Lain macam jeee , saya masa air ketumban pecah & ada hijau anak saya dh berak di dalam . Tapi Allahualam kalau awa . Bahaya je

4w ago

Better pergi hospital terus , sebb selain warna yg kite tahu air ketumban takot berak je baby

saya pun macam sis ada keluar cairan hijau 39 minggu due 12/5 saya bagitau doktor masa checkup terus dia bagi surat serah diri😊

3w ago

Dah bersalin ke sis? 🥹

pergi hsptl terus..hijau tu sllunya bby dh berak 39w awk pun dh cukup bln jd x de mslh untuk bersalin..biar doc yg check

alamak²..g PAC cpt .jgn tgu²..

Berlendir tak sis?

4w ago

kawan saya keluar air hijau jugak baby dah berak dalam perut nasib baby tak jadi apa ii