Keluar cairan hijau

Hi mommies, nak tanya smlm sy cek mucus plug dah tertanggal. Pagi ni ada keluar cairan hijau campur darah.tekstur cairan tu tak cair sgt dia cair mcm keputihan dan tidak berbau. Persoalannya, adakah itu menandakan pecah ketuban? Perut takda rasa sakit, perlukah pergi hospital? #pleasehelp

2 Balas

sy sllu klau kluar darah sikit je, trus je pergi klinik atau hosp. sbb risau klau lambat sikit je bahaya kt baby

usia kandungan awak? segera ke hospital. boleh jadi keputihan. boleh jadi baby dh berak dlm rahim.

1y ago

alhamdulillah, ada buat swab keputihan x? keputihan bertukar warna pon xnorma tau takut gbs