Kandungan 37minggu 2hari

Mesin scan setiap klinik lain2 ke? Hosp uitm kata baby sy almost 3kg, hosp sg buloh kata baby weight dalam 2600+kg. Mana satu boleh percaya ya?

2 Balas

baru kena 2 hari lepas.. doktor yg biasa check saya tu kata baby 3.5 sekali check lagi minggu depannya dgn doktor lain dia kata 2.9 pulak.. haha malas lah nk layan.. asalkan baby sihat and berat tu normal.. ade je baby keluar kecik tapi membesar nya normal and sihat.. insyaallah baby kita pon sama ye🤲

semua mesin scan x sama. lgi pun tu cuma anggaran je. bukan berat sbnr pon.