Nak tanya pengalaman

Bersalin dekat hosp sg buloh okay x ? Suami boleh teman?Ada sesiapa sini ada pengalaman melahirkan baby di hosp sg buloh? Boleh share share#firstmom #ingintahu

1 Balas

hosp kerajaan skrg semua boleh teman dah tp dlm labour room je. itupun tgk situasi, tgh tggu bukaan n bersalin normal tnpa alat boleh teman lg. tp klau ttbe kena czer or bersalin normal tp pkai vacuum or forceps, suami kena kluar LR. klau kena warded suami xleh teman or tido, boleh dtg time waktu melawat n time baby dh kluar je nnt haaaa