38 minggu 5 hari

menunggu hari nak besalin.. belum ada tanda2 lagi laa. Baby masi nak santai2 dekat dalam perut ni... da tak sabar nak pushhh ni 😅

8 Balas

Sy 38w 3d. Mmg dok tertunggu2 bila baby nak klua, hrp kluar 1hb/8. Sbb nak tggu lpas raya haha😊 tapi entah la baby ni, dh dok mgeras aje

4y ago

Sama lah saya pun 38w3d, blm ada tanda lgi sakit tue mmg ada,bawa nie da mmg sakit

ada tak ibu ibuuuu yg sama macam sy tengah menghitung hari saja lagi nak besalin.. hehe

Saya pun sama.. 38 weeks 4 hari.. Belum ada tanda2 lagi 😅😅.. Risau juga

Sya pon 38 minggu 2hari ..blom AD tnda cuma vagina n pinggang rasa sakit sikit-sikit

4y ago

sama dgn saya 38 minggu 2 hari tpo belum ade tnde ii lagi

Sy 39w lum ade tande2 lg..

Semoga dipermudahkan 😊

Semoga dipermudahkan

Sy pn 38w